Καλο-κακο, ασχημο-ομορφο, μερα-νυχτα, ζωη-θανατος, χαρα-λυπη, κλαμα-γελιο....ολα στη ζωη εχουν το αντιθετο εκεινο κομματι που το συμπληρωνει και δινει αξια σε εκεινες τις δυο λεξεις....Pepito-....? Pepito-.....? Μπααα...Μπορει πιο μετα. Αξιζε να δοκιμασω τουλαχιστον!!
Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2006
Δελφοι 06 (Α μερος)
Ηταν πρωι Παρασκευης και το ξυπνητηρι ειχε κανει καλα τη δουλεια του. Στο κατω κατω το να ξυπνας στις 7 το πρωι για εναν νεαρο αντρα ειναι λιγο...επιπονο! Σηκωθηκε, πηγε στη κουζινα, εβαλε τον καφε να γινεται, πηγε στο μπανιο, επλυνε δοντια, εφτιαξε μαλλι και εβαλε τα ρουχα του. Πηρε το σακ βουαγιαζ του, εβαλε τον καφε στο θερμο και εφυγε γρηγορα χαιρετωντας την "κορη" του! Μπηκε στο αμαξι, αφησε τη μηχανη να ζεσταθει και πηγε στο σπιτι της...απο κατω τον περιμενε φορωντας ενα τζην χαμηλοκαβαλο, ενα πουλοβερακι ασπρο και ενα κασκολ τυλιγμενο γυρω της. Το μπουφαν της απο πανω ηταν η τελευταια πινελια σε μια εικονα σεμνη, αλλα πολυ σεξυ!

Με το που μπηκε μεσα του δωσε ενα φιλι και ξεκινησανε για τον προορισμο τους, μιλωντας για ασχετα πραγματα και που και που λεγοντας τι θα θελανε να κανουνε αυτο το διημερο που θα περναγανε μαζι. Που και που εκεινος πεταγε καμμια σποντα για το αν εφερε τιποτα σεξυ εσωρουχα, η οτι εκεινος ειχε παει και ειχε παρει λαδια αρωματικα για μασαζ τη προηγουμενη μερα.

Η διαδρομη ηταν πολυ ομορφη και η κουβεντα τους αν και ηταν πολυ αοριστη ηταν πολυ ευχαριστη. Καθε λιγο και λιγακι σταματαγανε και την εσερνε εξω να βγαλουνε φωτο να εχουν μαζι. Εκεινη εκανε πως δεν ηθελε...αλλα η ματια της η ναζιαρικη αλλα ελεγαν.
Οταν φτασανε στους Δελφους,το μεσημερακι, στο αγαπημενο του ξενοδοχειο, με τζακι στην υποδοχη και ωραια μικρα χουχουλιαρικα δωματια εκεινος πηγε και πηρε τα κλειδια. Ηξερε απο περσι ποτε ειναι το πρωινο και που ειχε απο τα ωραιοτερα φαγητα αν και ακριβουτσικα λιγο.
Πηγανε πανω και μπηκανε μεσα...ως συνηθισμενο γαιδουρι που ειναι ο αντρας εκατσε στο κρεβατι και κουρασμενος που ηταν απο την οδηγηση εμεινε εκει για ωρα...
Εκεινη βλεποντας τον εκει, αρχισε να κρεμαει τα ρουχα τους και να τακτοποιει τα πραγματα τους....εκει δεν αντεξε. Δε μπορουσε απλα να τη βλεπει να τον περιποιειται αν και το γουσταρε παρα πολυ, ετσι λοιπον με μια πολυ απαλη κινηση την ακουμπησε στη μεση, την εφερε κοντα του και την εκανε να καθησει πανω του με τα ποδια της να τυλιγουν τη πλατη του. Η συνεχεια απο κει και περα ειναι μεσα στο μυαλο ολων μας.

Οταν πια ειχανε γινει ενα για αλλη μια φορα, πειναγανε και οι δυο. Αποφασισανε να κανουνε μπανιο αλλα εκεινος ειχε αλλα σχεδια. Την αφησε να κανει μπανιο μονη της και πηγε διπλα στην κρεπερι. Παραγγειλε μια πιτσα, και κρεπες με σοκολατα και μπισκοτο για επιδορπιο. Την ωρα που πηγε πανω εκεινη ηταν ηδη με τα εσωρουχα της και φοραγε ενα baby-doll που της ειχε αγορασει. Καθησανε και φαγανε μαζι, ακουγοντας μουσικη και λεγοντας αστεια. Ηταν τοσο ομορφη στιγμη που ακομα και οταν εκεινος ειχε γινει σκατα απο την σοκολατα, (ετρωγε σα γουρουνι, διοτι οπως ειναι σωστο οταν τρως, αφοδευεις, κατουρας, οδηγας, κοιμασαι και κανεις ερωτα πρεπει να το κανεις με μεγαλη ευχαριστηση) εκεινη πολυ απλα ακουμπησε τη γλωσσα της στα χειλια του και εγλειψε τη σοκολατα.

Αφου φαγανε και εκεινος εκανε επιτελους μπανιο, βγαζοντας την κουραση του ταξιδιου και δυστυχως και τη μυρωδια της απο πανω του. Οτι του αφηνε πανω του, ειτε ηταν πιπιλια ( αν και δεν την αφηνε και πολυ, αλλα της ελεγε κανε οτι θες εκει που δε φαινεται) ειτε ηταν τα υγρα της, ειτε το αρωμα της, ολα αυτα εκεινον τον εκαναν να αισθανεται οτι την εχει κοντα του. Απο την αλλη μερια, εκεινη οταν την ακουμπουσε, οταν μυριζε το αρωμα του σωματος του, οταν τον κοιταγε στα ματια, ενιωθε αλλος ανθρωπος. Εκεινο το διημερο ειχανε κανει και μια συμφωνια. Θα κλεινανε το κινητο της, θα δινανε τον αριθμο του στους γονεις της μονο και το κινητο του θα το απαντουσαν μονο στις κλησεις των γονιων τους, αν γινοταν και καμμια βεβαια.

Το βραδακι βγηκανε εξω. Πηγανε στην Αραχωβα οπου εκει κατσανε σε ενα μπαρακι για ποτο. Η μουσικη επαιζε και ο κοσμος που ειχε ερθει εδειχνε να διασκεδαζει αρκετα. Ολοι ηταν νεοι, ειχανε ερθει για σκι και σνοουμπορντ, και μενανε στις πανσιον των γυρω περιοχων...
Αλλα δε τους ενοιαζε τιποτα. Καθοντουσαν στο μπαρ και συζηταγανε βλεποντας ο ενας τον αλλον στα ματια και ενω συζηταγανε για ασχετα πραγματα οπως αν τους αρεσε η μουσικη που ακουγανε η αν το ξενοδοχειο της αρεσε τα ματια ελεγαν αλλα πραγματα. Πραγματα αισθησιακα, ερωτικα, προστυχα, ρομαντικα....ετσι και αλλιως το προστυχο απο το ρομαντικο, το αισθησιακο απο το βρωμικο, ολα τα χωριζει μια λεπτη γραμμη. Ισως να ειναι και για πολλους το ιδιο μιας και οτι και αν κανεις αν το κανεις με ουσια δεν εχει τιποτα αλλο σημασια.
Αφου ειχανε πιει απο ενα ποτο της ζητησε να χορεψουνε. Εκεινη αρνηθηκε. Ειπε οτι ηθελε να κατσουνε και αλλο εκει, να μιλανε για εκεινους. Πριν καν το καταλαβουνε ειχε παει 1 η ωρα και μιας και ειχανε σχεδια για την επομενη μερα αποφασισανε να πανε πισω στο ξενοδοχειο αφου τρωγανε και μια κρεπα στην κρεπερι της Αραχωβας.
Οταν πια γυρισανε πισω στο ξενοδοχειο χορτασμενοι και λιγο ζαλισμενοι απο τα 2 ποτα και τα 2 σφηνακια που χανε πιει εκεινος αλλαξε και ετοιμαστηκε για υπνο αφηνοντας παλι, με δικη της πρωτοβουλια, να μαζεψει τα ρουχα τους. Οταν πια εκεινος ηταν ετοιμος να πεσει στο κρεβατι, εκεινη ηταν στο μπανιο και ετοιμαζοταν.
Οταν βγηκε εξω.....
 
posted by Pepito at 9:46 μ.μ. | Permalink | 0 comments
Μια...ηλιθια "θεωρια"
Δυο φιλοι περπατανε στο δρομο και ενω πανε προς τις καφετεριες βλεπουνε μπροστα τους ενα θεαμα που επαναλαμβανεται μετα απο λιγο και για καθε 2 αντε 3 λεπτα. Βλεπουν μπροστα τους μια πανεμορφη κοπελα η κοινως οπως λεμε εμεις οι αντρες "μουναρα" να περπαταει διπλα απο εναν οχι και τοσο ομορφο αντρα η κοινως οπως λεμε παλι εμεις οι αντρες "φλωρο, μαλακα, πουστη" και ειτε να του χαιδευει το χερι ειτε να τον φιλαει ειτε να τον εχει αγκαλια, δειχνωντας δηλαδη οτι ειναι ζευγαρι. Ξαφνικα ενας πεταγεται και λεει: "Καλα ρε μαλακα, ελεος. Τι κανει αυτο το μουνι με αυτον τον παπαρα? Δηλαδη τι εχει αυτος? Ελεος. Που τους βρισκουνε?"

Ο μονος λογος για τον οποιο κατι τετοιο δεν σας εχει τυχει ποτε ειναι ειτε επειδη ειστε γυναικες ειτε επειδη δεν ειστε ελευθερος. Αν και παλι, δε νομιζω να ειναι λογος το δευτερο πραγμα. Αλλα τεσπα, ας συνεχισω. Μια λοιπον φορα που ο κολλητος μου γυρισε και ειπε αυτο το πραγμα σκεφτηκα την δικια μου σχεση που ειχα καποτε. Για να τα κανω πιο σαφη τα πραγματα, εγω δεν θεωρω τον εαυτο μου κανα Μπραντ Πιτ, αλλα ουτε και κανενα κουασιμοδο. Η καταγωγη μου απο την Λατινικη Αμερικη και την Ελλαδα φυσικα, μου εχει χαρισει ενα λιιιιγο πιο μελαμψο δερματακι και λιιιγο σχιστα ματακια! Μη νομιζετε βεβαια οτι μοιαζω με Φιλιππινεζος ετσι? Καμμια σχεση.
Η κοπελα μου απο την αλλην, την πρωην μου, ηταν (και ειναι) πολυ ομορφη. Τα χαρακτηριστικα της ηταν απιστευτα και εμενα παντα μου προξενουσε ενα ειδος...ανασφαλειας μαζι της οταν ημουν κοντα της γιατι ελεγα....Ειναι κουκλιτσα η τυπισσα...ενω διπλα της εχει...ενα απλα καλο παιδι. Βεβαια εκεινη αλλα ελεγε αλλα τεσπα! Με πολυ ομορφες καμπυλες, λεπτη, αγγελικο προσωπακι, ναζιαρικη ματια (οταν ηθελε) θα μπορουσες να πεις οτι δεν ηταν μοντελο, αν και ανετα θα μπορουσε να γινει μοντελο προσωπου απο μικρη, αλλα ηταν μια πολυ ομορφη κοπελα. Το μονο κακο βεβαια, γιατι παντα υπαρχει ενα κακο ηταν οι γαμπες της οι οποιες δεν μπορω να πω οτι ταιριαζαν σε δεσποινιδα μιας και ηταν λιγο αθλητικες. Αλλα οχι μονο δε με πειραζαν, σε λιγο καιρο αρχισα να τις αγαπω και αυτες και να τις θεωρω αναποσπαστο κομματι της.
Πολυ ομως μιλησα για μας. Σκεφτηκα λοιπον, αυτη η φραση που την ακουμε πολυ..τι σημαινει? Γιατι την λεμε?
Μετα απο πολυ σκεψη και πολλες ερωτησεις σε κοπελες (μουναρες) εφτασα στο συμπερασμα:

1. Το παλικαρι εχει κατι που ειναι μοναδικο. Αυτο μπορει να ειναι:
α.Μεγαλο "μοχλο" ταχυτητων
β."Μακρυ" κιβωτιο ( θελει πολυ ωρα μεχρι να φτασει κοφτες)
2. Το παλικαρι ειχε τα αρχιδια να της τη πεσει οταν ολοι οι αλλοι καθοντουσαν και λεγανε.."Ρε μαλακα δε παιζει. Δε μπορεις να εισαι με μια τετοια γυναικα."

Και μη μου πειτε οτι δεν το εχετε σκεφτει αυτο ποτε. Εχω πολλους γνωστους που ζουνε με αυτη τη νοοτροπια. Γιατι δε καταλαβα. Τι εισαι? Τι ειναι αυτη? Δεν της αξιζεις? Μη σου πω οτι αυτη η "μουναρα" πολυ πιθανον να ειναι τοσο ξενερωτη που να μη σου αξιζει εσενα. Και μετα καθομαστε ολοι (βαζω και τον εαυτο μου μεσα γιατι το εκανα καποτε) να κλαιμε τη μοιρα μας και να λεμε "Γιατι ρε μαλακα να μην εχω εγω μια τετοια?".
Κακα λοιπον τα ψεματα το παλικαρι που ειναι μαζι της δεν φταιει να τρωει τις κακιες μας γιατι το παλικαρι αυτο ειχε τα αρχιδια να κανει κατι που εμεις δε θα το καναμε ποτε. Θελει κοτσια να τη πεσεις και περισσοτερα να την κρατησεις. Και το λεω αυτο γιατι απο την εμπειρια μου, οι υποτιθεμενες αυτες μουναρες ειναι πιο δυστροπες και πιο δυσκολοι χαρακτηρες...αλλα αυτο θα το πουμε μια αλλη φορα!
 
posted by Pepito at 12:26 μ.μ. | Permalink | 46 comments
Πλουραλισμος στην.....ποια?!
Πριν λιγο καιρο μου ετυχε κατι που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας. Το ακουσα απο μια γυναικα 24 χρονων, ομορφουλα, βεβαια ειχε λιγες..καμπυλες, που η ομιλια της και γενικως ηα συμπεριφορα της δειχνει μια κοπελα συνειδητοποιημενη και....εξυπνη. Θα πειτε, εξυπνη γυναικα? Δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι οι γυναικες ειναι ηλιθιες. Αντιθετα πισω απο ενα μεγαλο μυαλο, εναν μεγαλο αντρα, κρυβεται μια μεγαλη γυναικα! Αλλα αυτο θα το συζητησουμε αλλη φορα.
Λοιπον η εν λογου κοπελα δουλευει στον ιδιο εργασιακο χωρο με μενα και δυστυχως μια μερα καταλαβε οτι η θεση της ( η οποια ειναι γραμματειακη υποστηριξη) ειναι μια αρκετα δυσκολη θεση λογω του οτι εχει να κανει με πολλους πελατες και δυστυχως η ευτυχως ο κοσμος μας ειναι γεματος παραξενες και πολυπλοκες προσωπικοτητες. Η πιο κατω συζητηση πηρε θεση λοιπον ενα ωραιο καθημερινο μεσημερι στη δουλεια. Να τονισω οτι η Ν. ειναι το θηλυκο στο οποιο αναφερομαι:

Ν: Ρε συ Σ. Να σου πω κατι?

Σ: Ναι για πες.

Ν: Χτες πηρε ο ταδε( δε θυμαμαι το ονομα) και μουπε οτι δε θα μπορεσει να ερθει για μαθημα. Και εμεις ετσι και αλλιως δεν ειχαμε κανονισει κατι. Ασε που μου φωναζε. Εγω τι να κανω τωρα?

Σ:Μη κανεις τιποτα. Θα ασχοληθω εγω μαζι του. Πρεπει ναναι λιγο ουφο αυτος.

Ν:Ναι ρε συ Σ. αλλα τι ειναι αυτοι ρε συ? Οπως με την αλλη που μπαινει μεσα τις προαλλες και λεει εγω δε κανω σε αυτη την αιθουσα μαθημα γιατι δε μαρεσει.

Σ: Ν. μου σε αυτη τη δουλεια θα πρεπει να μαθεις κατι! Ειμαι 3 χρονια εδω μεσα και εχω δει κουμασια και κουμασια. Θα ερθει κοσμος ομορφος, ασχημος, κακος, θα ερθει το πικπα θα ερθει και η γρια, θα εχεις να κανεις με πολλους ανθρωπους. Η γραμματεια ειναι το "φιλτρο" της επιχειρησης. Πρεπει να εχεις υπομονη και να μπορεις να τους παιζεις.

(Εδω βγηκε εκτος ελεγχου η κατασταση)

Ν: Οχι ρε συ Σ. δε συμφωνω. Ολα τα παιδια εδω μεσα ειναι πολθ καλα και κανομε και παρεα και ειμστε καλα. Ασε που και προβλημα να εχει καποιος δεν ειναι προβληματικος. (πρωτη καμπανα)
Δεν πρεπει να του φερομαστε διαφορετικα.

Σ: Δε σου ειπα να του φερθεις διαφορετικα. Σου ειπα οτι θα συναντησεις τετοια ατομα και να εισαι ετοιμη να τους δεχτεις.

Ν: Οχι Σ. δεν υπαρχουν τετοια ατομα. Ολοι εδω μεσα ειναι καλοι. (ποτε δε καταλαβα γιατι ελεγε αυτο το πραγμα συνεχεια. Εγω μιλαγα γενικα εκεινη εκει...)

(και φτανουμε εκει που ηθελα να καταληξω)

Σ: Ν. μου μη με τρελαινεις τωρα. Δεν εχουμε εδω τον Γ. που ειναι λες και εχει σκοτωσει κοσμο? Δε μπορεις να του μιλησεις γιατι φοβασαι μη τρελαθει και πεταξει απο το παραθυρο.
Η τον Π. που ειναι μεγαλος σε ηλικια και ενω εχει σπιτι του 5 νοσοκομες εκεινος κανει υπολογιστες? Δε λεω οτι ειναι κακοι ανθρωποι. Απλα θελουν ειδικη μεταχειριση. Οπως καθε ανθρωπος, εχει διαφορετικο τροπο προσεγγισης, ετσι και αυτοι.

Ν: Τι λες ρε Σ.? Με δουλευεις? Εισαι ρατσιστης και αυτο δεν ειναι τιποτα αλλο απο Πλουραλισμος στη Δημοκρατια!

..........................................................................................................................

Το βουλωσα, προσπαθησα να μαζεψω οτι.....ειχε απομεινει απο τον εαυτο μου, (ειχα κουφαθει τρελα εκεινη τη στιγμη) και πηγα στο γραφειο μου!
Καθομουνα και το σκεφτομουνα ..ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???? Παει καλα η γκομενα? Αν εχει καποιος μια αποψη....ας τη πει! Ουτε εγω ουτε κανεις φιλος/η δε μπορεσε να το βρει. Και ναι ..ψαξαμε κ σε λεξικα!
 
posted by Pepito at 1:33 π.μ. | Permalink | 0 comments
Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2006
Ανησυχιες και...ευχαριστιες!
Καταρχην θα πρεπει να ευχαριστησω την φιλη μου απο Λαρισα που ειχε τον χρονο να με βοηθησει, η μαλλον ακομα καλυτερα να το φτιαξει ΟΛΟ :Ρ αυτο! Σ'ευχαριστω Α.
Μακαρι ολο αυτο εδω να μπορεσει να ριξει λιγο φως σε ολες αυτες τις καθημερινες ανησυχιες ολων μας γιατι πραγματικα εγω εδω και καιρο, οντας μονος, εχω ακουσει και δει αρκετα τα οποια δεν ειμαι καθολου περηφανος. Λογια και σκεψεις ανθρωπων που τα χρονια τους και οι εμπειριες τους αλλα κυριως οι αντιδρασεις και οι ενεργειες τριτων στη ζωη τους, εχουν στρωσει ενα δρομο ασχημο και πολυ δυσδιαβατο για εμας τους ελευθερους η ακομα καλυτερα εμας τα "καλα" παιδια! Βαζω τον εαυτο μου μεσα διοτι οταν ενας αντρας περναει καταστασεις στη ζωη του απο τις οποιες μαθαινει τον εαυτο του, μαθαινει και πολλα...ενδιαφεροντα πραγματα και για τους αλλους. Θα μου πειτε και αυτο τι σημαινει, οτι εισαι καλο παιδι? Τεσπα, θα σας λυθει η απορια συντομα...ελπιζω!
 
posted by Pepito at 9:17 μ.μ. | Permalink | 0 comments