Καλο-κακο, ασχημο-ομορφο, μερα-νυχτα, ζωη-θανατος, χαρα-λυπη, κλαμα-γελιο....ολα στη ζωη εχουν το αντιθετο εκεινο κομματι που το συμπληρωνει και δινει αξια σε εκεινες τις δυο λεξεις....Pepito-....? Pepito-.....? Μπααα...Μπορει πιο μετα. Αξιζε να δοκιμασω τουλαχιστον!!
Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2007
Γυναικες. ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ!!
Ηρθε η ωρα να χρεωσω τις πολυ ομορφες κυριες που υπαρχουν στο κοσμο μας!

Την επομενη φορα που θα ακουσω μια κοπελα να μου λεει οτι δεν υπαρχουν αντρες στο κοσμο, οτι δε τη πεφτουν αντρες, οτι ειναι μονες τους και δεν θελουν, οτι οταν εμεις τους ζηταμε το τηλεφωνο για ενα καφε παει να πει οτι θελουμε μονο να της πηδηξουμε και οτι κατα πασα πιθανοτητα ειμαστε η βιαστες η απο το Νταου Πεντελης, και ειδικα....ΕΙΔΙΚΑ.....
να γυρισει να μου πει οτι σχεσεις πια κανεις μονο μεσω φιλων και οχι σε μπαρ, σε καφετεριες, σε παρτυ κτλ....


ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!!!

ΕΛΕΟΣ πια!

Ρε σεις...ξυπνηστε λιγο. Που μου θελουν ολες τον πριγκιπα με το ασπρο αλογο. Δε καταλαβα? Ποιον περιμενετε? Τον Κρουζ? Τον Τζειμι Φοξ? Τον Πιτ η τον Μπλουμ?
Οχι οχι...ξερω...τον Κολιν Φαρελ ειδικα με αυτο το γαματο λουκ του στο Miami Vice!!!

Ρε σεις.....Ελεος. Και μετα λετε γιατι οι μισοι απο μας σας εχουμε τελειως γραμμενη η απλα θελουμε να σας πηδηξουμε. Η πολυ απλα τρωτε κερατο. Αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

Δεν εχω κατι μαζι σας ρε κοριτσια αλλα παρτε το χαμπαρι...ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Οτι και να κανεις στη ζωη σου θελει ρισκο. Απο τη δουλεια μεχρι την φιλια μεχρι τη σχεση.
Παρεπιπτοντως μερικες φορες, οταν περιμενετε τον πριγκιπα των ονειρων σας η μαλλον...ΠΑΝΤΑ αυτος ο πριγκιπας η σας κανει τη ζωη κολαση η ειναι μαλακας με περικεφαλαια. Σας αλλαζει τελειως, ξεχνατε φιλους, φιλες, οικογενεια.
Σας λενε να πατε σε ενα παρτυ και εσεις ειστε με μουτρα . Γιατι?

" Αχ....ο καλος μου σημερα τον πηρα τηλεφωνο και τσακωθηκαμε γιατι ηρθα στο παρτυ μονη μου και δε ξερει αυτον που το κανει"

"Τσαντιστηκα με το αγορι μου γιατι χτες που πηδηχτηκαμε του ειπα οτι δεν ηθελα να τον γλειψω και μου κραταει μουτρα, και για αυτο εγω ηρθα σε ενα παρτυ που αντι να περασω καλα με τους φιλους μου καθομαι και τους κανω σκατα και αυτους!"

Η το καλυτερο...κατι που συνεβει και προσφατα στη ζωη μου....

"Ρε συ Σ....δεν ειμαι καλα. Τον θελω."

"Τι θες ρε συ Λ...? Τα ειχατε 6 μηνες μονο. Εισαι 30 χρονων. Πηγε με τη πρωην του ενω τα ειχατε. Σε χωρισε γιατι ενιωθε τυψεις αλλα πρωτα σου ειπε οτι ειναι κολλημενος μαζι της, δε σου ειπε οτι κανανε ερωτα αλλα εσυ ειδες τα μειον ενα δυο προφυλακτικα στο πορτοφολι του. Σου μιλαγε ασχημα....ΤΙ ΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ????"

"Ρε συ...τον θελω. Δε ξερω. Δε μπορω χωρις εκεινον."

Ε παρτα μωρη αρρωστη πηγα να της πω. Αμα εισαι ΗΛΙΘΙΑ με Η κεφαλαιο...λουσου τα. Εισαι ομορφη κοπελα, Σαλλονικια (οι βορειες ειναι πιο ομορφες αποδεδειγμενο), εχεις δουλεια, λεφτα, εισαι νεα, καλη, εξυπνη....και θες τον βλακα που τα ειχες μονο 6 μηνες, που ειναι κολλημενος με αλλην...που σε κερατωσε με τη πρωην του και ο ΜΑΛΑΚΑΣ το εκανε χωρις να προσπαθησει να το κρυψει λιγο, ΕΛΕΟΣ και συ ρε παλικαρι....αν την αγαπας..τουλαχιστον μη τη πληγωσεις. Θες να πηδηξεις την αλλην...πηδα την...αντε να δουμε τι θα καταλαβεις. Μη παρεις προφυλακτικα απο το συνηθισμενο κουτι! Παρε απο εξω. Και πετα τα μετα. Σε παιρνει τηλεφωνο? Σηκωσε το. Βγες εξω. Πες κατι. ΕΛΕΟΣ.
30 χρονων γομαρι και μετα σου λεει γιατι μας θεωρουνε μαλακες ολους.
Δε θεωρω σωστο αυτο που εκανε...αλλα αν το εκανε...καντο σαν προ. ΟΧΙ ΣΑ 15χρονο πιτσιρικι.

Τι της ειπα?

"Λ...μου τι να σου πω? Αν τον αγαπας και τον θες, αν εσυ εισαι ευτυχισμενη μαζι του...και αν αυτος νιωθει το ιδιο, οι δρομοι σας θα ανταμωσουν ξανα. Τωρα...απλα αστον. Περναει μια φαση. Ολοι την περναμε."

Ποσο σιχαινομαι να γινομαι καλος για τους αλλους. Και ειδικα για αντρες. Μπορει να ειμαι αντρας αλλα το γεγονος οτι θεωρω τον εαυτο μου διαφορετικο και οτι προσπαθω να ειμαι καλυτερος απο τους αλλους με κανει να μη γουσταρω ωρες ωρες οχι τον ανδρισμο μου, γουσταρω απιστευτα που ειμαι αντρας, αλλα τους μαλακες που εχω διπλα μου με κατι αρχιδομπαλες ΝΑ που νομιζουν οτι ειναι αντρες. Εχουν παει γυμναστηριο, εχουνε παει με 200 στη Κορολλα του μπαμπα και νομιζουν οτι ειναι καποιοι...Α! Κ αν σε δουνε στο δρομο και τους μιλησεις ασχημα θα σε γαμησουν ετσι?!! ΠΟΛΥ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!

Κοριτσια ο αντρας δεν ειναι αυτος που εχει λεφτα. Αυτοκινητο. Που εχει ομορφια. Ουτε καν αυτος που εχει μεγαλο πουλι. Αυτα λιγο πολυ τα εχουμε ολοι. Εκτος απο το μεγαλο πουλι!


Ειναι αυτος που θα ειναι εκει για εσας. Θα σας σεβεται για αυτο που ειστε. Θα σας δινει και θα σας παιρνει. Και το σημαντικοτερο...δε θα πηδαει την τρυπα σας. Θα πηδαει το ΜΥΑΛΟ σας.
Και πιστεψτε με...ειναι κατι πολυ δυσκολο..να πηδας το μυαλο μιας γυναικας. Και δε μιλαω οταν η κοπελα ειναι κολλημενη και κανει τα παντα και σταζει μελι. Οχι. Αυτο θα κρατησει λιγο.
Μιλαμε να παρει το μυαλο σας, να το γαμησει πατοκορφα και να σας αφησει μετα να το ευχαριστηθειτε. Και να το κανει ασταματητα...καπια στιγμη να μη χρειαζεται να προσπαθει καν.

Δε ξερω αν μπορειτε να καταλαβατε αυτα που λεω. Μακαρι. Το μονο που λεω ειναι ξυπνηστε. Δεν ειμαστε ολοι καθαρματα. Το οτι σκεφτομαστε και με το κατω κεφαλι δε σημαινει οτι το μονο που θελουμε ειναι να σας πηδαμε, να σας σκαμε σκαμπιλια στο κωλο, να μας λετε ποσο μεγαλη την εχουμε και μετα να σας χυνουμε στη μαπα. Αν το θελουμε αυτο υπαρχει ενας πολυ ευκολος τροπος, χωρις δεσμευσεις κτλ. Οι βιζιτουδες. Ερχονται σπιτι ετοιμες ζεστες ειδικα οπως τις διαλεξαμε. Συγνωμη αλλα....θελουμε κατι αλλο!

Δεν θελετε να σας το δωσουμε και να μας το δωσετε? Καλως...εσεις χανετε. Δε θα κατσουμε να σκασουμε.

Μιην ανησυχειτε μωρε....Καποια στιγμη την ωρα που θα καθεστε στο περβαζι του παραθυρου σας, θα ακουστει ο γλυκος ηχος
των πεταλων του Ασπρουλη....και ξαφνικα μεσα απο την ομιχλη, θα πεταχτει ενα θεσπεσιο αλογο καθαροαιμο, ασπρο ετσι?!, με εναν καβαλαρη μεσα σε μια ασημενια πανοπλια...και εκει θα σταματησει, θα βγαλει τη περικεφαλαια, θα δειτε εναν ξανθο πολυ κουκλο με μπλε ματια και θα σας κοιταξει...

Και θα σας ρωτησει με μια θεικη φωνη....

ΡΕ ΚΑΥΛΑ Η ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ?????


Καλο σας βραδυ!
 
posted by Pepito at 6:02 π.μ. | Permalink | 0 comments
Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2007
Ταμπου των γυναικων η ηλικια?
Μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας για τις σχεσεις μεταξυ των δυο φιλων οταν η κοπελα ειναι μεγαλυτερη απο τον αντρα?

Ερωτησεις....

1. Οι γυναικες κολλανε να τα φτιαξουν με μικροτερους?
2. Υπαρχει περιπτωση να γινει σχεση κατω απο αυτες τις συνθηκες?
και
3. Δεχομαι οποιαδηποτε γνωμη, εμπειρια, αποψη κτλ για οτι αφορα το σεξ, το συναισθηματικο, το πως βγαινατε, αν ταιριαζατε κτλ...με λιγα λογια οποιος θελει να μοιραστει ....ειναι ευπροσδεκτος!!!
 
posted by Pepito at 11:47 μ.μ. | Permalink | 0 comments
Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007
Γυμνες Φωτο...
Οκ.....για πειτε μου σας παρακαλω....υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να βλεπεις την γυναικα της ζωης σου, που αγαπησες καποτε με ολο σου το ειναι, που εκανες ονειρα μαζι της, και για κεινη, να ειναι γυμνη με εναν αλλον αντρα αφου το εχουνε κανει, να χαμογελανε και να φιλιουνται στο φακο???? Α ο τυπος παρεπιπτοντως ειναι κακασχημος. Εχει σημαδια στη μαπα λες και τον εχει πατησει νταλικα!

Παρενθεση....η κοπελα ηταν ηδη χωρισμενη μαζι σου επομενως με το νομο δε σε κερατωσε....
Αλλα ειναι φωτο....

Κατι χειροτερο????
 
posted by Pepito at 10:22 μ.μ. | Permalink | 6 comments
Φιλτραρισμα Αντρων
Μεσα σε μια πολυ ομορφη ατμοσφαιρα, κουτουκιου για να ειμαι και πιο σαφης, μια νεα γυναικα ειπε κατι σε εναν νεο αντρα το οποιο δεν το ειχε σκεφτει και ακουσει ποτε.

Οταν εκεινος γυρισε και της ειπε οτι γιατι οι γυναικες δεν δινουν ευκαιριες σε αυτους που τους την πεφτουν εκεινη του απαντησε οτι :

Πρεπει να κανεις μια διαλογη. Ξερεις ποσοι ερχονται και μου τη πεφτουν καθε φορα που βγαινω? Ποσοι βλεπω να ενδιαφερονται?
Πρεπει ομως να κανω μια διαλογη. Ενα ξεσκαταρισμα. Γιατι υπαρχουν οντως πολλα σκατα εξω ετσι?

Συμφωνησα μαζι της...δεν εχει αδικο. Υπαρχουν καποιοι "αντρες" που αυτη τη στιγμη φερονται στις γυναικες χυμα και πολυ χυδαια.

Και τελειωνοντας θα ηθελα να δωσω κατι αλλο που ακουσα χτες. Ενα περιστατικο που ειναι για γελια και αυτος που το ειπε αυτο μακαρι να ειναι παντα καλα και με πολλες γκομενες!! :Ρ

Γυναικα στο μπαρ τον κοιταζει επιμονα. Εκεινος λιγο πιο διπλα πινει το ποτο του με τον κολλητο του οταν το παιρνει χαμπαρι. Την κοιταζει λιγο...οταν εκεινη δε κοιταει, και του αρεσει.
Ξαφνικα αποφασιζει να της την πεσει...να της δειξει οτι ναι ρε συ...μου αρεσεις και μενα.

Συνεχιζει κοιτωντας την και οταν τα ματια του επεφταν στα δικα της εκεινη ξαφνικα εβλεπε το ταβανι.
Ξανα....Ξανα το ταβανι.
Αλλη μια.....Ξανα το ταβανι αυτη..

Αφηνει το ποτηρι του κατω, πηγαινει διπλα της και της λεει το εξης:

"Κοπελια, αν γυρισεις ποτε και πεις σε καποιον οτι πεθαναν οι αντρες και γιατι δε σας τη πεφτουν, θα σε γαμησω"

Πηγε παλι πισω στον φιλο του αφηνωντας την να σκεφτεται τη μαλακια που ειχε κανει.

Ξερω πολλες που θα διαβασετε αυτο το ποστ θα πειτε ειναι μαλακας, την εβρισε κτλ....
Κοριτσια....ελεος! Οποτε την κοιταγε αυτη γυρναγε απο την αλλη. Αφου γουσταρε η κοπελα. Οποτε δε κοιταγε αυτος αυτη ελιωνε που τον κοιταζε.

Απο την αλλη..οσες το διαβασετε και παρετε το μαθημα το οτι ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΟΙΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ!

Τοτε........ειμαι μαζι σας! Και ισως αλλαξει και η ζωη ολων μας!
 
posted by Pepito at 6:38 μ.μ. | Permalink | 2 comments
Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2007
Ολος ο κοσμος μια σχεση. Γιατι?
Βγαινεις εξω, βλεπεις περιοδικα, εφημεριδες...ολα τα παντα ειναι γυρω απο τις σχεσεις.

Γιατι?

Βγαινεις εξω και βλεπεις τοσο κοσμο μονο του, να μην εχουνε σχεση και ομως να μιλαμε συνεχεια για αυτο.

Και να θελεις να ξεφυγεις απο αυτο το τρυπακι....δε μπορεις. Μια συζητηση γυναικων διπλα, οι φιλοι σου που ειτε λετε την μια για παιχνιδια ειτε για κατι αλλο...παλι εκει θα καταληξει.

Τελικα ο κοσμος μας περιτρυγιριζεται γυρω απο μια σχεση? Την ιδανικη κιολας ετσι? Αυτη οπου οι ομορφες κοπελες περιμενουν τον πριγκιπα απο κατω απο το σπιτι τους με το ασπρο αλογο.

Και οταν πας να κανεις κατι, να τις δεις, να τους δειξεις οτι ενδιαφερεσαι....αυτες η σου κλεινουν τη πορτα καταμουτρα η πολυ απλα σε κανουν και ξεφτιλα.

Ως φρεσκοχωρισμενος, 6 μηνες τωρα, με απανωτες σκεωεις και θεαματα φωτογραφιων γυμνων με την πρωην μου και αλλους, μια πρωην που αγαπησα τρελα περισσοτερο απο τη ζωη μου και τωρα πια ολοι μου λενε οτι εγω αξιζω περισσοτερα....δε νομιζω πως μπορω να το αντεξω αυτο.

Το να βγαινω εξω για καφε, να βγαινω εξω για διασκεδαση... και να ακουω συνεχεια για σχεσεις. Για αγαπες. Για ερωτες. Για σεξ.....Για χαρες και στεναχωριες.

Μαλλον μπαινω και γω στο κλαμπ εκεινο ενος φιλου μου καλου οπου μου ειχε πει....

"Σ.... καποια στιγμη θα βαρεθεις και θα πεις δε γαμιεται....στα αρχιδια μου που δεν εχω γκομενα, θα μενεις μεσα στο σπιτι...θα βγαινεις και δε θα σε νοιαζει."

Φιλε Γιωργο....ισως εχεις δικιο τελικα.

Αλλα ρε πουστη...εχω πολλα να δωσω ακομα ρε γαμωτο. Σε αυτη που θα ερθει. Η επομενη...
Μεχρι τοτε....θα περναω τις ωρες μου στο φυλακιο, στο στρατοπεδο, στα μαγειρια...στα αμαξια.....σκεφτοντας ολες αυτε τις φωτογραφιες, ολες αυτεσ τις απαντησεις που μου εδωσες...και θα σε φανταζομαι με αυτον, το πολυυυυ ομορφο αντρα.. που η ιδεα σας να κανετε ερωτα μου προξενει αναγουλα.

Αλλα που θα παει...Δε θα το βγαλω απο το μυαλο μου καποια στιγμη? Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να μου καταστρεψει τη ζωη. Ουτε καν η καποτε γυναικα της ζωης μου....εσυ.
 
posted by Pepito at 4:10 π.μ. | Permalink | 6 comments
Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2007
Σεξ με Χοντρη!
Πριν καποια χρονια ειχα μια πολυ καλη φιλη αρκετα...ευσωμη! Ηταν πολυ καλη προσωπικοτητα, αλλα ειχε λιγο τα παχακια της. Εκανε πολυ παρεα με μια αλλη που καθε φορα που κοιταζομασταν, ειχε μια ματια.....Αχ ρε πουστη..ξεχνας οτι εχει λιγα κιλακια παραπανω και πηδας τα ματια της απιστευτα! Ειχε τη ματια του στυλ...ελα εδω και θα σε κανω εγω να τρελαθεις απο την εξαψη!

Τεσπα, η κοπελα αυτη μια μερα, οχι η υπεροχα ματια, η αλλη, ηρθε μια μερα στη σχολη γεματη πιπιλιες. Οταν λεμε για πιπιλιες ομως....μιλαμε για τεραστιες!

Επισης κατι αλλο, εχετε παρατηρησει οτι οι χοντρε παντα φορανε ξωβυζα και τετοια, και οτι ΟΛΕΣ ειναι προικισμενες με πολυ πραγμα μπροστα τους? Εγω...οφειλω να πω ναι!

Ερχεται λοιπον αυτη εκεινη την ημερα, με εξω τα βυζια, ξερετε, ενα φανελακι...και να φαινονται πιπιλιες παντου. Στο λαιμο, στον φαρυγγα, πισω στο σβερκο ( πως τις εκανε ο πουστης??) στα βυζια πανω (ελα Χριστε και Παναγια) στα χερια (εδω τωρα πρεπει να ρουφαγε ωρες αμετρητες ο τυπος) παντου....

Και κεινη τιποτα γι ανα τα κρυψει ετσι? ΤΙ ΠΟ ΤΑ!

Την πιανω και της λεω... "Μωρη τι ειναι αυτα? Με βρυκολακα πηγες?"

"Αστα μου λεει...με ξεζουμισε. Αλλα μονο αυτο μπορουσε να κανει. Τον ειχα βαλει κατω και ......

η διηγηση αν και συντομη και οχι πολυ λεπτομερης μου εδωσε να καταλαβω οτι μαλλον..οι χοντρες η ειναι πολυ ψευτρες η κανουν πολυ καλο κρεβατι.

Προσφατα γνωρισα και αλλη μια...την ρωτησα λοιπον ενα πραγμα. Ειμμαι και πολυ χυμα και ανοιχτος τυπος εγω δε χαμπαριαζω..

Ειναι αληθεια οτι εσεις...οι πιο ευσωμες κανετε καλο κρεβατι?

Κοιτα...η αληθεια ειναι οτι ξερω οτι ειμαι χοντρη. Ξερω οτι ο κωλος μου δεν ειναι μοντελου, ξερω οτι εχω λιγη κοιλιτσα, αλλα να σου πω κατι? Οταν τον αλλον, τον βαζω κατω και του παιρνω τσιμπουκια, οταν καθομαι πανω του, οταν του λεω εγω ελα παρε με στα 4 και εχει μια κωλαρα να βλεπει και να τον τρελαινει...Τι με νοιαζει εμενα αν ειμαι χοντρη?

Ε?

Κοιτα Σ... μου λεει. Οι περισσοτερες κοπελες, ειδικα καποιες που ξερω οτι ειναι μοντελα ειναι σκατα στο κρεβατι. Γιατι? Γιατι πολυ απλα φοβουνται. Εγω δε φοβαμαι. Ειμαι καλα με τον εαυτο μου και αν ειμαι εγω καλα ...δε με νοιαζει. Θα τον κανω και τον αλλον να περασει καλα. Ασε που αυτο που λενε ειναι αληθεια. Δεν εχω σωμα, επομενως ο Θεουλης μου εδωσε αλλα καλα....μου εδωσε λιγο μυαλο...τακτικη...κατι μου εδωσε.

Οφειλω να πω απο εμπειρια κιολας οτι ειχε δικιο. Εχω παει με θεα, μουναρα, μοντελο, και το σεξ...δεν ηταν οτι καλυτερο. Βεβαια...ποτε δε πρεπει να συγκρινεις κατι που δεν εχεις γευτει σωστα ετσι? Αλλα και αλλες που εχω παει, οχι πολυ καλες αλλα ουτε και ασχημε...απλα ομορφες κοπελες...κανανε απιστευτο κρεβατι.

Τωρα τι να πω? Η αληθεια ειναι οτι με χοντρες εγω ειδικα δε παω...εκτος απο κεινη με τα ματια....ΑΑΑΑΧΧΧ! Με πηδαγαν τα ματια της! Και οταν λεμε χοντρη δε λεμε πατσοκοιλια, προγουλια και τριχες, και οτι αλλο αηδιαστικο τραβαει ο νους. ΑΠλα λεμε λιγα κιλα παραπανω.

Αν παω με αυτες....με χοντρες εννοω, θα με κανουν ενα με το στρωμα!
Τουλαχιστον τωρα.....!! ΚΑθηστε να παρω κανα κιλο πρωτα!

Χαχα! Τι λεω?

Σεξ επομενως με χοντρες.......Ρε μπας και....???
 
posted by Pepito at 1:29 π.μ. | Permalink | 2 comments
Ελλειψη Ερωτα VS Ελλειψη Σεξ!!
Οταν περναει ο χρονος, οταν περνανε οι μηνες καποια πραγματα ξεχνιουνται η οπως το λεω εγω....μπαινουν στο ψυγειο!

Καποια απο αυτα, ο ερωτας, η αγαπη, το σεξ....η συντροφια, το αγγιγμα...

Οφειλω να πω οτι στην αρχη ειναι πολυ ασχημο. Νιωθεις ολο σου το κοσμο να καταρρεει. Να μην εχεις τιποτα να σε γεμιζει . Και ειναι αληθεια.

Αλλα φιλε εσυ που βλεπεις αυτο το ποστ.....ποσο πολυ το εχουμε αναγκη?
Τι καλο μας κανει κατι τετοιο?

Δε λεω η αγαπη και ο ερωτας ειναι κατι που χρειαζεται στη ζωη. Ακομα και το σεξ. Ειδικα αυτο!!

Δεν μπορω να ζησω χωρις αυτο εγω προσωπικα.

Αλλα οφειλω να παρατηρησω οτι ...ναι το σεξ ειναι κατι που το χρειαζεσαι. Ακομα και την εκσπερματωση την θες, ειδικα αν εισαι αντρας. Αλλα σιγα...βαζεις μια τελευταια παραγωγη της zero tolerance στο pc σου και τραβας μια μαλακια μεχρι να τελειωσεις.
Αλλα σιγα....μετα απο λιγο γινεται ανουσιο....καλο αν εχεις νευρα η καυλες , ΕΙΔΙΚΑ οταν εχει προηγηθει νυχτα με γκομενες που σου τη λενε η σου συζητανε πραγματα του στυλ, αχ τωρα θα ηθελα να ηταν εδω, να τον εγλυφα, να με επαιρνε στα 4....Αχ για πες μου εσυ, ετσι οπως με βλεπεις δε θελεις να με βαλεις κατω να μου αλλαξεις τα φωτα??

Ε Λ Ε Ο Σ!

Ε τοτε ειδικα την χρειαζεσαι τη τσοντα! :Ρ

Αλλα μετα απο λιγο πια η μαλακια γινεται "μαλακια"! Δε λεει...ειναι αυτο που λενε οτι απαξ και γνωρισεις το αληθινο κρεας (στη δικια μου περιπτωση το θηλυκο) δε θες υποκαταστατα...
Αλλα ας ξαναγυρισουμε σε αυτο που ελεγα. Ενταξει αν θες τραβας μια μαλακια...αν βρεις γυναικα τη πηδας και βγαζεις απο πανω νευρα κτλ.

Αλλα τον ερωτα...την αγαπη...δε τη βρισκεις ευκολα. Και στην αρχη σου λειπει.
Αλλα ενα πραγμα που εχω καταλαβει αυτον τον καιρο ειναι οτι τελικα...
και να μην την εχεις... στα αρχιδια σου. Δε λεω να μην την εχεις ποτε. Απλα...για μεγαλο διαστημα. Δεν ειναι κατι που τελικα ....δε μπορεις να ζησεις χωρις αυτο. Μπορει να κανω λαθος, αλλα οσο περναει ο καιρος το βλεπω.

Ξενερωνεις....τη βλεπεις απο μακρια...λες...οκ ρε φιλε, δεν εχω μια κοπελα να της πω σε αγαπαω, να την παρω τηλεφωνο κατω απο το σπιτι της και να της πω βγες εξω....να βγει και να εισαι με εναν μεγαλο αρκουδο . Να στειλεις λουλουδια με με μια καρτα γραφοντας :

Στην πιο ομορφη μπεμπα....

Οταν αποχωριζεσαι ατομα..οταν εχεις καιρο να νοιωσεις κατι...το ξεχνας σιγα σιγα. Η μαλλον καλυτερα οπως ειπαμε...μπαινει στο ψυγειο. Αν θα ξαναβγει? Μπορει! Ποτε δε ξερει κανεις. Βεβαια το θεμα ειναι ....οταν ξαναβγει καποιο αλλο φαγητο θα υπαρχει ηδη στο τραπεζι. Και αν υπαρχει θα ειναι ζεστο. Πιο φρεσκο.
Αν δεν υπαρχει?.......
Πολυ απλα πριν το φαμε....πρεπει να το ξαναζεστανουμε. Αλλα ξερετε τι γινεται?
ΠΙστευω οτι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ, δεν εχει φουρνο μικροκυματων. Ουτε καν φουρνο....

Θες να το ζεστανεις το φαγακι που ηταν στο ψυγειο καρδια μου? Οκ....παρτο....βαλτο στο κατσαρολακι..αναψε φωτια στην αμμο....και αστο να ζεσταθει. Αν η φωτια ειναι καλη, αν την προσεχεις, αν τη προσεχω και γω...τοτε θα ζεσταθει σιγα σιγα.

Γιατι τα λεω ολα αυτα? Δε ξερω μαγκες....ισως πια η εικονα της αγαπης, τα ονειρα της ζωης μου να μου φευγουν. Να ξεχναω. Να μη τα χρειαζομαι. Να εμαθα να ζω χωρις αυτα.

Δε μου λειπει το σεξ...αν θελω το εχω. Ολοι μας το εχουμε. Οταν το θελησω..βρισκω τροπους να μου φυγει η καυλα...κρυο ντους, βολτα με 150 τους δρομους, ξυλο σε κανενα μαλακιστηρι που μισω ( οχι "κολλητε" δε το λεω για σενα! Εσενα ειπαμε...με το αμαξι θα περασω απο πανω σου! Και οχι το δικο μου...σιγα μη χαλασω εγω το πουντακι μου για τη μαπα σου! 1.50 αναστημα βλακας ! ΧΑΧΑΧΑ), η πολυ απλα....βγαινω εξω με φιλες μου καινουριες και παλιες, και τη βρισκω την ακρη!

Αλλα ο ερωτας? Μμμ....ενταξει...δε με ενδιαφερει καν. Οταν ερθει, που θα ερθει καποια στιγμη...θα τον υποδεχτω...

Για τωρα, ειμαι εγω, οι γυναικες της ζωης μου (Ντιανα-σκυλιτσα- και Καυλιτσα-η αλλιως αμαξι-) και οι φιλοι μου...οι φιλες μου...και ωρες αμετρητες κανοντας οτι μαλακια μου κατεβαινει!

Ερωτααα???? Ερωτα??? Που εισαι? Μ.....δε θα σκασω κιολας μαλακα. Οποτε θες ελα.
 
posted by Pepito at 12:59 π.μ. | Permalink | 0 comments
Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2007
Φευγωωω δε παει αλλο πιαααααα!!!
Και επιτελους, λιγες μερες λειπουν για την πιο ωραια και επεισοδιακη αναχωρηση του μεγαλου Πεπιτου!



Και οπως οι μερες κυλανε και φευγουν, σκεψεις βασανιζουν το μυαλο μου καθε μερα....

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ???

Με τις γυναικες που εχω γνωρισει και το κεφι που γινεται, αν βαλουμε και καποια εκλεκτα φιλαρακια, πιστευω η χυτρα διασκεδασης ειναι ετοιμη και βραζει!

Επισης ταξιδια προγραματιζονται για τελευταια στιγμη, εντος Ελλαδας παντα, δε νομιζω να με αφησουν να παω εξω!

Συγνωμη κυριε...δε μπορειτε να περασετε. Βλεπουμε στην οθονη οτι ειστε ετοιμος για στρατευση.

Τετεεεεεουυυυυυυυυυ!!!

Λαρισα, Κοζανη, Θεσσαλονικη ηδη με περιμενουνε.....Και μετα Γιαννενα!

Οι πολεις της απολυτης παυλας!! :Ρ

20 μερες και σημερα!

ΕΠΩΜΟΥΥΥΥΥ ΑΡΜ!
 
posted by Pepito at 6:36 μ.μ. | Permalink | 0 comments
Εχω προβλημα....θελω γιατρο....! Ω ναι!
ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΜΟΥ!!!!

Πως γινεται καθε τοσο, ενω εχεις μια απιστευτη γαληνη...μια ηρεμια μεσα στη ψυχη σου, τοτε κατι γινεται και λες και καποιος προσπαθει να σου τσιτωσει το μυαλο σου μπαινει μια ιδεα...βλεπεις ενα ονειρο...

Και ΓΑΜΙΕΣΑΙ.

Ρε γαμω το στανιο μου, πως πειτε μου ΠΩΣ γινεται να βλεπεις ενα ονειρο χωρις να εχει προυπαρξει τιποτα που να στο πυροδοτει (για το θεμα του ονειρου μιλαω)?

Απο την αλλην.....ονειρα δεν ειναι μονο κακα μερικες φορες....
Μερικες φορες μπλεκουν και ατομα μεσα που σε κανουν να ξυπνας με εναν αλλον αερα...
Αλλα δυστυχως μεχρι τωρα αυτα τα ονειρα δεν ειναι ουτε υπαρκτα, ουτε πιθανον να γινουν.

Βεβαια ποτε δε ξερεις....Εγω τη προταση θα την κανω. Αν θα τη δεχτει.....ειναι αλλο θεμα. Πιθανοτατα οχι βεβαια λογω διαβασματος.

Αλλα ρε γαμωτο...φτιαχνω ολοκληρες ταινιες απο ονειρα. Εχω αρχισει και το βαριεμαι.

Μια γευση??

Μια μεγαλη παρεα, μια κοπελα μεσα, λιγο πρησμενη, να τη πεφτει σε ενα παλικαρι, να φιλιουνται, να τα παιρνεις, να της λες γιατι, να σου λεει ειμαι εγκυος. Ε?

Με ποιον?

Το καλοκαιρι πηδηχτηκα με τον αδερφο ενος φιλου σου και με αφησε.

Και αυτον τι τον εχεις?

Επειδη ο αλλος ειναι οικογενειαρχης, θα κανει παιδια τωρα με τη γυναικα του, δε του το εχω πει.

Και ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ?
Τ
ι να πω στους γονεις μου? Οτι ειμαι εγκυος με εναν παντρεμενο? Εχω αυτον γιατι ειναι μεγαλυτερος μου, μπορει να με φροντισει.

Και θα το κρατησεις?

Ναι.

Θα κρατησεις παιδι που δεν ειναι δικο σου, σε αυτη την ηλικια που εισαι, και θα παντρευτεις εναν αλλον που δεν τον αγαπας??

Ναι.


ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ????

Γιατρεεεεε??? Γιατρεεεεε??? Κανας γιατρος? Και κτηνιατρος δεν εχω προβλημα!!!!
Γιατρεεεεε........
 
posted by Pepito at 6:23 μ.μ. | Permalink | 0 comments
Παμε θεατρο?!!!
Διαλογος ενος αγοριου (πολυ γνωριμου :Ρ) και μιας καινουριας γνωριμιας!

- Εσυ με τι ασχολεισαι?

- Διοικηση επιχειρησεων εχω τελειωσει το πρωτο σκελος και τωρα ειμαι στα μισα του δευτερου. Βεβαια πηρα αναβολη σπουδων για να κανω στρατο να τελειωνει. Εσυ?

-Δραματικη σχολη τελειωνω τωρα.

-Αααα! Πολυ ωραια! Για πες μου λιγα λογια γιατι μου αρεσε καποτε αυτος ο επαγγελματικος δρομος!

-Τι να σου πω...Ειναι πολυ ωραια! Καταρχην εγω εχω σπουδασει ( κατι αλλο- δε θυμαμαι) και εχω τελειωσει. Και επειδη το ειχα απο καιρο καημο μπηκα και στη δραματικη σχολη να δω πως θα παει.

-Πολυ ωραια!

-Αληθεια, αφου σου αρεσε και εσενα γιατι δε το κανες? Απο οτι βλεπω θα σου πηγαινε!

-Λες? Κοιτα, ναι μου ειχανε πει οτι εχω εναν αερα για ηθοποιια. Οταν ημουν μικρος ημουν η πρωτη επιλογη για θεατρα κτλ. Μου εχουν ξαναπει οτι θα εκανα για κατι τετοιο...και εγω θα γουσταρα πολυ αλλα ξερεις τι γινεται? Δε μπορω να κανω μαλλον τα μαθηματα αυτα που κανετε. Κατι αρχαια και τετοια, να κανω μεταφρασεις κτλ.....

-Οπα οπα! Δεν ειναι σχολειο! Κανες δραμα, τραγωδια, αλλα οχι μεταφρασεις κτλ. Η ιδεα ειναι να μπορεσεις στο τελος να παρεις εναν ρολο και με το δικο σου ειναι , συναισθημα. εαυτο να μπορεσεις να δωσεις στον θεατη να το νιωσει! Γιατι δε δοκιμαζεις? Οταν τελειωσες το στρατο να πας να γραφτεις...ειναι 3 χρονια. Αν δε μπορεσεις να τα βγαλεις περα πιστεψε με θα σε πεταξει το συστημα εξω.

-Και τα λεφτα? Εχω ακουσει οτι πεινανε...

-Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν δυο δρομοι. Ο τηλεοπτικος η αλλιως κουλτουριαρικος και ο αλλος που ειναι το θεατρο. Εμενα μου αρεσει το θεατρο. Εσενα μαλλον σε κοβω για τηλεοραση και κουλτουρα ετσι??

-Ναι! Δε ξερω ισως μεγαλωνοντας να μου αρεσει, αλλα τωρα ειμαι για τηλεοραση και κινηματογραφο. Δε ξερω..θα το σκεφτω οταν τελειωσει το στρατιωτικο. Θα τελειωσω και την διοικηση σιγουρα, και μετα βλεπουμε. Μικρος ειμαι ακομα!

-Ναι ρε συ! Και εγω στα 23 μου φαντασου μπηκα στη σχολη! θα εισαι μια χαρα!

-Θα δουμε, δε ξερω...παντως ειναι καλο να ακουω ΑΚΟΜΑ εναν να μου λεει οτι θα ημουν καλος σε αυτο! Φοβομουν να το πω σε ατομα οτι μου αρεσε παλια..

-Τρελος εισαι? Πηγαινε...μπορει μια μερα να σε βρω σε κανα παρασκηνιο......!!
 
posted by Pepito at 6:05 μ.μ. | Permalink | 0 comments
Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2007
Ασχημα παιχνιδια = Καλυτεροι ανθρωποι? Μμμμμ! It can happen!!!
Μερικες φορες η ζωη σου παιζει ενα πολυ περιεργο και λιγο ασχημο παιχνιδι.

Σε παιρνει μια μερα τηλεφωνο μια κοπελα αρκετα μεγαλυτερη απο σενα, πολυ ομορφη και σου λεει πως θελει να σε δει. Πως θελει να σου μιλησει.
Και τοτε λες.....Ε????

Τι εγινε τωρα???

Βγαινεις εξω και περνας μαζι της μια καταπληκτικη βραδια, οπου τα ποτα διαδεχονται το ενα το αλλο, οι βολτες μεσα στο Mall πανε και ερχονται, και στο τελος μια μαγευτικη βραδια, η μαλλον πρωινο να σας βρισκει στη πιστα του Βερτη να τραγουδατε και να χορευετε, κατι που ποτε αλλοτε δε το χες κανει με κοπελα...η μαλλον..με κανεναν. Ποτε.

Το πρωινο τελειωσε μια χαρα, ακουγοντας best στην ομορφη ατμοσφαιρα της γυναικαρας μου, οπως με πηγαινε σπιτι μου μεσω Κατεχακη- Καρεα.....

Και οταν λεμε γυναικαρα μονο μια υπαρχει μεχρι τωρα. Αυτη που δε χρειαζεται τιποτα αλλο παρα αγαπη και φροντιδα. Και στο ανταποδιδει χαριζοντας σου αμετρητες ωρες αφοσιωσης, τρελας, ταχυτητας, ΚΑΥΛΑΣ, διασχιζοντας τους δρομους του λεκανοπεδιου.

Οπως και να εχει ομως, το περιεργο παιχνιδι ειναι αυτα που βλεπεις στους αλλους. Αυτα που ακους και σου θυμιζουν καποιον πολυ γνωριμο τυπο που για πολλα χρονια "γαμαγε¨τη ζωη ενος αλλου.

Και το χειροτερο ειναι οτι οταν βρισκεσαι στη θεση "φιλου" λες οτι πολυ πιθανον ειπανε καποτε σε κεινη. Ισως και αυτα που λενε τωρα.

Και το ακομα χειροτερο??!! Ολα αυτα που ειπες, ηταν πολυ φυσιολογικα, αληθινα κατα 90%, και επισης ελεγαν ποσο μαλακας ηταν αυτος που της φεροταν ετσι!

Και τωρα παμε στο συμπερασμα....

Η ζωη ειναι πουτανα τελικα. Γιατι πρεπει να δουμε τα λαθη αλλων για να δουμε τα δικα μας???

Και οχι τιποτα αλλο.....

Δυστυχως η πρωτη φορα που πηγα σε κεντρο ηταν απο τις ασχημοτερες εμπειριες της ζωης μου.

Και απο τοτε, μεχρι τωρα καθε φορα που παω......μια σκεψη με κατακλυζει. Μια σκεψη που ακομα δεν εχω κατορθωσει να την εξαλειψω.

Και μαλλον ο μονος τροπος να φυγει αυτη η σκεψη...ειναι μια φορα σε κεντρο να γινει κατι πολυ ομορφο. Κατι που θα θυμιζει αυτη τη φορα. Και οχι το ξεπαρθενιασμα μου σε κεντρα.

Απο την αλλην...ποτε δε ξερεις...ισως αυτο να μεινει για παντα. Ενα αλλο ασχημο στιγμα που αφησες σε μια ζωη αλλου!

Τι να πω?......Ευχαριστω! Μου δινεις την ευκαιρια να τη σκεπασω με μια αλλη. Καλυτερη!

"Γιατι εξατμιζομαι τη νυχτα...γιατι γινομαι καπνος. Τι δε ξερω, τι δεν ειδα, τι να πω?
Που εχουν κρυψει την ελπιδα, τι δε μεμαθε ο Θεος, πως μπορει να μη το ξερει ουτε αυτος?"
 
posted by Pepito at 6:34 μ.μ. | Permalink | 0 comments
Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2007
Μερες χωρις ιχνος ζωης....
Εχει περασει λιγος καιρος που δε σε βλεπω. Ομολογω πως η σκεψη σου πια δεν υπαρχει.
Τουλαχιστον οπως υπηρχε καποτε. Το παρελθον μου πριν λιγες μερες ξαναεμφανιστηκε και μου εδωσε αθελα του λιγες σταγονες απο αυτες που πλαθονται τα ονειρα.
Και αν και επαψα να ειμαι ονειροπολος πια, τα ονειρα μερικες φορες σε κρατανε ζωντανο.
Σου δειχνουν τους στοχους σου.
Σου λενε που εισαι ...και που θελεις να εισαι.

Με ποναει ωρες ωρες η σκεψη αλλου πανω στο σωμα σου. Η σκεψη αλλου στην αλλη μερια του ακουστικου. Η σκεψη του αλλου να κοιταζει τα ματια σου και να σου λεει σαγαπαω χωρις να αρθρωσει λεξη.

Αλλα απο την αλλην, η επιλογη να φυγεις ηταν δικια σου. Εκανα τα παντα για να σε ξαναπαρω πισω. Εσυ αρνηθηκες.

Η ζωη μαλλον δεν εχει τελειωσει εκει που την αφησες. Εχω πολλα ακομα να δωσω ....σε πολλες. Ισως και σε λιγες. Δε με νοιαζει. Αρκει να το αξιζει. Ξερω πως δε θα το διαβασεις αυτο εδω και εσυ τωρα θα κοιμασαι στο κρεβατακι σου η θα εισαι με καποιον απο τους φιλους μου εξω να διασκεδαζεις. Οπως και να εχει....

Εγω σε αγαπησα οπως αγαπανε μονο σε μερη ονειρικα. Τοπους φανταστικους, οπου η καθε λεξη, το καθε βλεμμα, η καθε ματια ειναι και κατι ανωτερο. Κατι που πιανει τον Θεο.

Και η σκεψη αλλου, η σκεψεις του να ..."κανεις τη ζωη σου"¨.....δε χωρανε πια στη ζωη μου.

Σου το ειπα καποτε. Δεν το αξιζει κανενας να περναει τοσο πονο. Ισως επρεπε να τιμωρηθω για τον τροπο που σου φερθηκα καποτε. Αλλα δε το αξιζω.

Ετσι συνηθιζω πια στην ιδεα..οτι δε θα ερθεις ποτε. Οτι και να ερθεις..δε θα εισαι το κομματι μου. Το κομματι του εαυτου μου που επλασα, χαρηκα, ενιωσα, εζησα και στο τελος.....σκοτωσα. Θα εισαι καποια αλλη. Καποια με....αλλες εμπειριες. Με αλλα αγγιγματα. Με αλλες ιδεες. Με παραπανω χερια να σε εχουν ακουμπησει. Με παραπανω ψυχες να σε εχουν αγγιξει.


Και ετσι....συνεχιζω τη ζωη μου. Ακαθεκτος, με ενα μυαλο και συνειδηση που εκπαιδευω και συνηθιζω στις απλες εντολες αυτες που ποτε δεν εμαθα να τις εφαρμοζω. Τις εντολες οπου καθε φορα που το ονομα σου, η σκεψη σου, το παρελθον μας το ασχημο ερχεται στο μυαλο μου μαυριζουν την εικονα και την πετανε στο πισω μερος του μυαλου μου. Εκει οπου βαζω τα πραγματα που δε θελω να θυμαμαι. Που με πονανε. Που μου κανουν κακο.

Θα ερθει αλλη? Αλλη που θα αγαπησω τοσο?

Δε ξερω αληθεια. Ισως να μην αφησω εγω ποτε να ερθει. Απο την αλλην...αν δεν αφησω εγω, και εσυ αφησεις? Αν καποτε βρεις κατι καλυτερο απο μενα?

Δε μπορω πια να εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν. Ουτε σε σενα. Ισως μια αλλη μερα. Ισως αν καποτε ξανα ειμαστε μαζι. Και αν ειμαστε μαζι και δεθουμε οπως πρωτα. Ισως και καλυτερα.

Για τωρα......ο εαυτουλης μου. Κατι που ενω ολοι λεγανε οτι σκεφτομαι μονο.....δεν ηταν ποτε αληθεια. Παντα σκεφτομουν εμας. Απλα ημουν πολυ ηλιθιος να καταλαβω οτι στο εμας, δεν χωρανε αλλοι. Ουτε φιλοι, ουτε αλλες γκομενες, ουτε γονεις.

Αραγε...πως θα γινουν τα πραγματα? Θα ειμαι παντα με μια μικρη πικρια στη ψυχη μου?
Η θα φτιαξουν ολα?

Κανεις δε ξερει.....
 
posted by Pepito at 1:10 π.μ. | Permalink | 0 comments
Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2007
Αλικη μουυυυ???
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΜΕΝΟ ΡΕ ΑΛΙΚΗ??????

Παρε τηλεφωνο η στειλε μηνυμα.....

Σε περιμενει μια καμηλα !
 
posted by Pepito at 1:29 π.μ. | Permalink | 0 comments
Νεες σκεψεις διαδεχονται τις παλιες.
Τις τελευταιες μερες οι σκεψεις μου εχουν αρχισει να αλλοιωνονται. Να αλλαζουν. Τελικα το να εισαι ονειροπολος Υδροχοος ειναι ασχημο αλλα και ταυτοχρονα πολυ ομορφο!

Εντωμεταξυ, πως γινεται στο εντελως ξαφνικο να σε θυμουνται ατομα που δεν ειχες ιδεα ποτε οτι θα ξαναμιλαγατε?

Ενα μηνυμα, ενα τηλεφωνο και το χειροτερο....μια ελπιδα. Απο τη μια ειναι καλο..αλλα σαν αντρας και εγο, δε σκεφτομαι τις γυναικες σα καβατζες. Ειμαι ον βασισμενο σε ορμες. Της στιγμες, της ωρας....εκτος αν δεσμευτω οπου εκει ειμαι βασισμενος παλι σε ορμες, αλλα φυσιολογικα η κοπελαρα μου θα κανει αυτες τισ στιγμες δικες της. Το καθε δευτερο....καθε λεπτο.

Αλλα οι γυναικες, χαρη στη πουτανια τους, η οποια ειπαμε, ολες την εχουνε, αλλες την εχουνε κακη, αλλες καλη, θελουν παντα μια καβατζα! Να εχουνε καποιον να λενε τον πονο τους...αν γινει κατι? Αν ολα πανε στραβα..αφου εκεινος ηταν καλος μαζι μου. Ηταν ομορφος. Με εκανε να νιωσω καπως....

Τεσπα, δε με χαλαει. Αντρας ειμαι. Να με χαλασει το γεγονος οτι με γουσταρει μια κοπελα ακομα? Οτι μπορει να βλεπει λιγουλακι μια περιπτωση να ειμαστε καποτε μαζι?
Και ειδικα οταν ειναι κουκλαρα? Τι λες ρε?!!!!!

Απο την αλλη βλεπω σιγα σιγα, τωρα που ολα ειναι στη τελικη ευθεια για την υπερασπιση της μαμας πατριδας, (ΧΑΧΑΧΑ-για γελια ειναι) οτι το μυαλο μου αρχιζει και αναδιαμορφωνεται. Αυτα που πιστευε δε τα πιστευει πια. Αυτα που ηλπιζε, τα βαζει στο ψυγειο, και ολα αυτα τα θελω που καποτε ελεγε και ονειρευοταν με εμφανη ομως προσωπα στα κεφαλια των πρωταγωνιστων, τωρα πια τα προσωπα ειναι κενα. Ετοιμα να διαδεχτουν αλλα προσωπα. Οχι πως τα προηγουμενα θαφτηκαν...Αλλα πολυ απλα, δεν υπαρχουν πια.

"Ολα αυτα θα σε ωριμασουν και θα σε κανουν ετοιμο να δεχτεις την καινουρια σου σχεση οποτε και να ερθει με μεγαλυτερη ωριμοτητα. Ειτε ειναι μια παλια σχεση σου, ειτε μια καινουρια, η σχεση αυτη θα ειναι καλυτερη. Λογω του οτι πια θα ξερεις εσενα."

Λογια του πατερα μου.....

Πως γινεται μια γυναικα οταν αισθανεται μονη, κλαιει, ειναι αρρωστη, εχει προβλημα...τοτε μονο να σε θυμαται? Και οταν λεω θυμαται...εννοω καποιον που δεν εχει πολλες επαφες μαζι σου...

Τελικα δεν ειμαι ο μονος εγωιστης στο κοσμο. Δεν ειμαι ο μονος που σκεφτεται τον εαυτο του. Το θεμα ομως ειναι οτι εγω γνωριζω οτι σε μερικες περιπτωσεις (μια ειμαι και γω πιστευω)
οτι σκεφτομαι τον εαυτουλη μου, αλλα συνηθως το κανω επειδη οντωε τον εχω αναγκη τον αλλον.

Παλι καλα...ηταν μονο λιγες οι φορες που καταλαβα οτι οι αλλες που μου το εκαναν το εκαναν επειδη κοιταζαν τον εαυτουλη τους μονο.
 
posted by Pepito at 12:44 π.μ. | Permalink | 0 comments
Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2007
Τωρα τον σπας η δε τον σπας??
Μερικες φορες η γραμμη που χωριζει το μισος με την αγαπη ειναι πολυ λεπτη. Δεν ξερεις ποτε και πως θα την ξεπερασεις. Και οταν εισαι ενα ατομο το οποιο ζεις τη ζωη σου με συγκινησεις στο επακρο βαθμο, φοβασαι και μηπως χασεις τον ελεγχο καποια στιγμη.

Αλλα δεν ειναι παντα ετσι. Ενας ανθρωπος που εχει επιλεξει να ζει ετσι, κατι που ειναι πολυ ωραιο γιατι οπως και με τον μεγαλο πονο μπορει να φερει και την μεγαλη χαρα, πρεπει να ειναι και ετοιμος η να δεχτει τις συνεπειες των πραξεων του η να μπορεσει να κοντρολαρει τον εαυτο του την στιγμη εκεινη στην οποια θα δει οτι παρεκτρεπεται.

Γιατι τα λεω ολα αυτα? Ισως γιατι και εγω ειμαι ενας απο αυτους και προσπαθω ακομα και τωρα να κοντρολαρω τον εαυτο μου και να μη κανω κακο σε εναν ανθρωπο που οχι μονο δε με σεβεται, αλλα δε με σεβεται και μπροστα στους αλλους.

Θα μου πειτε...τι κακο θες να κανεις δηλαδη? Πιστεψτε με, οταν φτανεισ σε ενα σημειο στο οποιο βλεπεις τον πρωην κολλητο σου, αυτον που καποτε ελεγες ολα τα μυστικα σου, αυτον που επαιρνες εξω μαζι σου να του γνωρισεις γκομενες μπας και γαμησει και αυτος μετα απο τοσα χρονια αγαμιας, αυτος που επαιζες μαζι του μπαλα, σε καλουσε στη παρεα και και και....να την πεφτει στη πρωην σου, να την πιανει, να την ακουμπαει, να την χορευει, και απο πανω να σου λεει με ενα υφακι στο τηλεφωνο "Αν θελουμε δηλαδη εμεις να ειμαστε θα χαλασουμε ΓΙΑ ΣΕΝΑ την μαλαματενια μας?" ,ενω βεβαια η πρωην σου του εχει ξεκαθαρισει οτι τον βλεπει σα φιλο και οτι σεβεται αυτα που νιωθει για κεινη αλλα εκεινη δεν αισθανεται το ιδιο.....

ε τοτε....για πειτε μου τι κακο μπορει να εχω σκεφτει να του κανω???
Να τον πετυχω σε κανα δρομο να τον πλακωσω στα κλωτσομπουνιδια?
Να τον πετυχω στο δρομο και να τον πατησω με το αμαξι? Μπα ε?....Θα μου χαλασει το αμαξι μου.
Η να τον κανω πουτανα σε ολο τον κοσμο, δειχνοντας σε ολους ποσο αρχιδι και μαλακιστηρι ειναι????

Το τριτο το εχω κανει...αν και ακομα συνεχιζουνε να τον κανουνε παρεα. Τουλαχιστον του εχουνε πει οτι κανει μαλακιες. Πολλοι μου λενε οτι νιωθει ασχημα ηδη αυτος. Μεσα του. Και ισως να ειναι αληθεια. Δε με κοιταει πια....λεει ενα γεια με κατεβασμενα ματια.....

Αλλα η γροθια μου με τρωει....το νιωθω στα δαχτυλα μου....την νιωθεις την οργη μεσα σου, ειδικα οταν σε προδιδουν για πρωτη φορα. Κατι που σε αλλους....ισως να ειναι χειροτερα.

Δε ξερω πως συγκρατω τον εαυτο μου. Ισως επειδη βλεπω μεσα στα ματια μου οταν κοιταζομαι στο καθρεφτη του μπανιου, εναν αλλιωτικο ανθρωπο. Εκεινον εκει παλια, τον αθωο, που δε του αρεσε η βια, δε του αρεσαν τα ψεματα, ζουσε σε μια ουτοπια, οπου η μαμακα και ο μπαμπακας τον προσεχανε. Και οποτε γινοταν κατι, ηταν η ο "αδερφος του" (ο παιδικος του φιλος που τον προσεχε παντα) η οι γονεις του που τον ξεθαβανε.

Ειναι ομως περιεργο. Το συναισθημα. Αυτο που σε τρωει, οταν τον βλεπεις, οταν θελεις να του κανεις κακο, αλλα χωρις να παθεις εσυ κατι.

Ο Χριστος ειπε, οταν σου χτυπησουν το μαγουλο, γυρνα και το αλλο. Οπως και το οτι το να συγχωρεις ειναι το μεγαλυτερο καλο που υπαρχει και εισιτηριο στον παραδεισο.

Αρχιδια.....!!!! Συγνωμη κιολας!

Μερικες φορες σκεφτομαι αυτες τις αηδιες περι συγχωρεσης και μαγουλα και κατσε να τις φας, και τα συναφη....αποκλειεται να τα σκεφτηκε ο θεος. Μηπως να στρωσω και το κρεβατι του να πηδηξει την πρωην μου ( αν τον γουσταρε) ?????

ΤΙ ΛΕΕΙ???? ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ???

Το καλυτερο πραγμα απο οτι εχω καταλαβει ειναι στις στιγμες οπου αισθανεσαι οτι πας να χασεις τον ελεγχο απλα να συγκρατιεσαι και να σκεφτεσαι το καημενο το παλικαρι που με μια μπουνια σου στο καταλληλο σημειο που σου εμαθε ενας πρωην συναδελφος σε καφετερια ο οποιος τυχαινει να ειναι και πρωταθλητης 3-4 φορες στην ελλαδα στο μποξ, θα του μεινει το σαγονι στα χερια και θα πρεπει να τρωει σουπες για τουλαχιστον 3 μηνες!!!

Απο την αλλην βεβαια......ειναι πολυ Tempting!

Χιχιχιχιχιχιχι!
 
posted by Pepito at 3:24 π.μ. | Permalink | 0 comments