Καλο-κακο, ασχημο-ομορφο, μερα-νυχτα, ζωη-θανατος, χαρα-λυπη, κλαμα-γελιο....ολα στη ζωη εχουν το αντιθετο εκεινο κομματι που το συμπληρωνει και δινει αξια σε εκεινες τις δυο λεξεις....Pepito-....? Pepito-.....? Μπααα...Μπορει πιο μετα. Αξιζε να δοκιμασω τουλαχιστον!!
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2006
"Κολλητε" μου!!!!
Τελικα ειναι αληθεια αυτο που λενε οτι το "μουνι σερνει μεχρι και υπερωκεανιο".
Εχω αρχισει και καταλαβαινω οτι μαλλον ειμαι ο μοναδικος στο κοσμο ο οποιος υποστηριζει οτι ΠΟΤΕ δεν την πεφτεις σε κοπελα φιλου σου ουτε ΠΡΩΗΝ.
Τελικα οταν εχεις να γαμησεις καιρο φαινεται οτι η πρωτη τρυπα που βλεπεις μπροστα σου αυτη γινεται και ο στοχος σου, ασχετα με τις συνεπειες που μπορει να επιφερει το ολο το σκηνικο.
Εδω λοιπον ερχεται η κρισιμη ερωτηση....

Ποιος φταιει? Η κοπελα? Η ο φιλος σου?
Αν η κοπελα δεν εδωσε ποτε δικαιωματα? Αν η κοπελα δε θελει? Αν η κοπελα σε σεβαστει, αλλα ο "φιλαρακος" σου οχι? Γενικως τι κανεις σε αυτη τη περιπτωση?

Ειναι μια δυσκολη ερωτηση και η απαντηση της επιφερει ασχημες συνεπειες.
Και αν θεωρησουμε οτι οντως η κοπελα δεν εκανε τιποτα, αλλα ολα τα προξενησε αυτος, και οταν λεω τα προξενησε, οκ κουλ. Τα συναισθηματα του βγηκανε. Δε λεω για αυτα. Αλλα δε τα κοντρολαρε. Δε τα εβαλε πανω απο κεινον και τον φιλο του. Ετσι λοιπον αν θεωρησουμε οτι φταιει αυτος, μπορεις να τον εμπιστευθεις ξανα? Μπορεις να εμπιστευθεις ξανα εναν φιλο σου? Κολλητο σου?
Τελικα η ζωη ωρες ωρες σου παιζει ασχημα παιχνιδια. Παιχνιδια που σου δινουν μαθηματα ζωης. Για το ποιον πρεπει να εμπιστευεσαι, ποιον οχι. Σε ποιον λες τι, πως, γιατι και ποτε.
Το δικο μου συμπερασμα ειναι.... η ζωη ειναι ενα μεγαλο επιχειρηματικο σχεδιο. ΟΤΙ κανεις, οπως και να το κανεις, πρεπει να το σκεφτεσαι πολυ πριν το κανεις. Να δεις τι συνεπειες θα εχεις. Τι θα γινει. Ποιος και τι θα πει. Ποιος θα το μαθει. Γιατι. Ολα λοιπον πιστευω οτι πρεπει να γινονται βαση ενος "ατυπου" σχεδιου. Δε ξερεις ποτε ποιος θελει το καλο σου, εκτος απο τους γονεις σου. Ειμαστε ολοι επιχειρηματιες. Και πρεπει να συμπεριφερομαστε ετσι για να μπορεσουμε να πετυχουμε τους σκοπους μας. Και οταν λεω να πετυχουμε τους σκοπους μας εννοω πχ. Να μην ανοιγομαστε σε κανεναν για τη σχεση μας υπερβολικα πολυ. Και κατι ακομα.....παντα ο ανθρωπος θελει αυτο που δε μπορει να εχει.
Ο αυθορμητισμος ειναι καλος....δε λεω. Αλλα πιστευω πραγματικα στο ¨Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα¨. ΟΛΑ καποτε μαθαινονται. ΟΛΟΙ καποτε σε προδιδουν. Ο καθενας σε αυτο το κοσμο κοιταζει τη παρτη του. Γιατι? Δυο λεξεις...

ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

................................. Καλη Επιβιωση λοιπον!!!!!!!!
 
posted by Pepito at 8:36 μ.μ. | Permalink |


0 Comments: