Καλο-κακο, ασχημο-ομορφο, μερα-νυχτα, ζωη-θανατος, χαρα-λυπη, κλαμα-γελιο....ολα στη ζωη εχουν το αντιθετο εκεινο κομματι που το συμπληρωνει και δινει αξια σε εκεινες τις δυο λεξεις....Pepito-....? Pepito-.....? Μπααα...Μπορει πιο μετα. Αξιζε να δοκιμασω τουλαχιστον!!
Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2006
2007 =??????
Ειναι τοσο ασχημο και τρελο να βλεπεις στις πιο δυσκολες στιγμες ποιος ειναι φιλος σου και ποιος οχι. Αυτον που δε θα περιμενες ποτε να απαντησει στο τηλεφωνημα σου και να σου πει ναι ερχομαι για βολτα! και αυτος που ειναι κολλητος σου εδω και καιρο να σου λεει οτι δεν εχει ορεξη.

Νεα χρονια ερχεται και πραγματα αναθεωρουνται στη ζωη των ανθρωπων. Οτι εγινε, ξεχνιεται. Οτι ειπωθηκε, ειναι περασμενο. Οτι ονειρο εγινε, οτι ιδεα κατεβηκε στο μυαλο μπαινει στο ψυγειο. Ισως και στα σκουπιδια. Ο καιρος θα δειξει. Για τωρα..το ψυγειο ειναι καλη επιλογη. Αλλα ποτε δε ξερεις.

Ειναι τοσο δυσκολο να αποκολληθεις απο μια κατασταση. Που ζουσες πολυ καιρο . Ειναι δυσκολο να αλλαξεις τη ζωη σου διοτι ολοι αλλαξαν γυρω σου. Ειναι δυσκολο να πεισεις τον εαυτο σου να μην σκεφτεται. Να μην νιωθει.

Οι δοκιμασια μαλλον τωρα αρχιζει. Δεν εχει τελειωσει ακομα. Δεν εχει φτασει καν στη μεση. Αλλα μια τετοια δοκιμασια πρεπει να τελειωσει. Γρηγορα. Οχι αργα. Να φτασει στο τελος της και να σηκωθεις παλι στα ποδια σου. Να γινεις εγωιστης. Για σενα. Να συνεχισεις με αυτο το δωρο που εχεις! Τον χαρακτηρα που ολοι και ολες λενε τα καλυτερα! Τις ιδεες, τα θελω, τα ονειρα που πολλοι επειδη δε τα εχουν στη ζωη τους τουλαχιστον σε ακουνε για να τους τα πεις εσυ. Σε ποια τελικα θα τα δωσεις παλι καποτε....αυτο θα δειξει. Ενα ειναι σιγουρο. Οτι οπως λενε τριτοι εξωτερικοι παραγοντες, θα ειναι δωρα που δε δινονται απο τον καθεναν στον καθεναν.

2007.............τι επιφυλασσει? Οτι και να επιφυλασσει, στα αρχιδια μου. Τον δρομο μου θα τον βρω. Δεν χρειαζεται κανεις κανεναν για να βρει τον δρομο του. ΘΑ τον βρει αργα η γρηγορα.


Και πιστεψτε με......ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ .
 
posted by Pepito at 5:31 μ.μ. | Permalink |


0 Comments: