Καλο-κακο, ασχημο-ομορφο, μερα-νυχτα, ζωη-θανατος, χαρα-λυπη, κλαμα-γελιο....ολα στη ζωη εχουν το αντιθετο εκεινο κομματι που το συμπληρωνει και δινει αξια σε εκεινες τις δυο λεξεις....Pepito-....? Pepito-.....? Μπααα...Μπορει πιο μετα. Αξιζε να δοκιμασω τουλαχιστον!!
Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2006
Τα Παρε - Δωσε της ζωης!
Σε ενα προηγουμενο ποστ μιλησα για τους κολλητους και φιλους και για τη ζωη κτλ...
Σημερα θα πω για κατι αλλο σχετικο ομως απο ολα αυτα τα πραγματα.
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ αν εχετε μια σχεση μην εμπιστευθειτε κανεναν, μην πειτε περισσοτερα απο οσα πρεπει σε κανεναν και να ξερετε πως ειστε εσεις και η σχεση σας. Οπως και στο εργο "πρασινο μιλι" που λεει ο Τομ Χανκς: "What happens in the Mile, stays in the Mile".
Το λεω αυτο γιατι απο οτι βλεπω και στην δικιες μου σχεσεις και σε αλλες γνωστων μου, που ειναι πολυ καλες φυσικα, ο κοσμος ζηλευει αυτο που εχουνε και προσπαθουνε να κανουνε τα παντα για να το καταστρεψουνε. Και πιστεψτε με, το κανουν τοσο ομορφα και γλυκα που κανεις δε παιρνει χαμπαρι τιποτα.
Οταν αγαπας καποιον, και του δινεις πολλα, παρα πολλα, λες λογια πολυ μεγαλα, οταν σου εχει φερθει σπαθι, οταν ολοι βλεπουν οτι αυτο που εχεις ειναι μοναδικο...τοτε τα πυρα ερχονται απο παντου. Και οι γυναικες αν δουν αντρα πολυ καλο σε μια σχεση, και οι αντρες αν δουνε μια πολυ καλη γυναικα. Πως προφυλασεσαι λες τωρα? Μμμμμ....ευκολα αλλα και δυσκολα.
Κρατας τα παντα για σενα και για το ταιρι σου. Αν θες βοηθεια, αν θες να μαθεις μια γνωμη βρε αδερφε για ενα ζητημα τοτε μονο και μονο οι πολυ καλοι σου ανθρωποι που δε θελουν το κακο σου βλ. μαμα, μπαμπας, αδερφια(ισως) αντε και κανενας ΗΔΗ συνειδητοποιημενος και κατασταλαγμενος φιλος ειναι οι καταλληλοτεροι.
Βεβαια...εγω πιστευω στο αλλο. Οταν εχεις κατι μοναδικο, σημαινει οτι εισαι μοναδικος. Και αφου εισαι μοναδικος τοτε θα το λυσεις με ενα μοναδικο τροπο.
Παντα ημουν ανθρωπος του μπλα μπλα. Ειναι ευκολο να εισαι κατι τετοιο. Το μονο που θελει ειναι να ακους και να προβλεπεις. Να μιλας αργα, σταθερα, καθαρα, να σκεφτεσαι κατι πριν το πεις και να βγαινεις απο σενα και να μπαινεις στον αλλον. Μμμμ....δυσκολο ε?! Δεν ειναι..οταν το συνηθισεις! Σε μια σχεση πρεπει να ακους, να λες, να εισαι εκει, να το βουλωνεις, να κανεις πισω, να πιεζεις, να καταπνιγεις τον εγωισμο σου, να κανεις κατι επειδη το θες για σενα και για κεινον/νη. Θα μου πειτε τωρα γιατι σας τα λεω ολα αυτα...
Ενα θα σας πω και θα σας απαντησω σε αυτην την ερωτηση:

Οποιαδηποτε σχεση, φιλικη, επαγγελματικη, σεξουαλικη, ερωτικη κτλ. για να ειναι υγιεις πρεπει να χει ειλικρινεια, σεβασμο και λιιιγο απο επαγγελματικο μυαλο! Χεχε! Μη φανταστειτε οτι το λεω με τη κακη εννοια. Καθε αλλο, ολα ειναι παρε-δωσε στη ζωη. Το καρμα το λεει....ο Θεουλης το λεει....ολοι το λενε! Δωσε...και παρε! Οπως και οι επιχειρησεις! Αυτο που αλλαζει ειναι μονο ο λογος για τον οποιο Δινεις και Παιρνεις. Στα επαγγελματικα, δινεις για να παρεις προαγωγες, λεφτα, καταξιωση....Στο Σεξ για να απολαυσεις στο μαξιμουμ τις στιγμες που γινεσαι ενα με τον/την συντροφο σου....Στον Φιλο για να εχεις ενα καλο φιλο διπλα σου, μια γνωμη, εναν ανθρωπο.....Στη Σχεση....Μμμμμμ...εδω μπορει να φανει κακο αλλα ειναι η αληθεια: Για να ειναι ο αλλος καλα. Γιατι οταν εκεινη/ος ειναι καλα....τοτε και εσυ εισαι καλα!

"Αν τιποτα δε δινει νοημα στη ζωη σου, να ξερεις οτι η δικια σου ζωη ειναι το νοημα ενος αλλου"

Καλο βραδυ σε ολους....και....ολες!
 
posted by Pepito at 11:11 μ.μ. | Permalink |


0 Comments: