Καλο-κακο, ασχημο-ομορφο, μερα-νυχτα, ζωη-θανατος, χαρα-λυπη, κλαμα-γελιο....ολα στη ζωη εχουν το αντιθετο εκεινο κομματι που το συμπληρωνει και δινει αξια σε εκεινες τις δυο λεξεις....Pepito-....? Pepito-.....? Μπααα...Μπορει πιο μετα. Αξιζε να δοκιμασω τουλαχιστον!!
Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007
Φιλτραρισμα Αντρων
Μεσα σε μια πολυ ομορφη ατμοσφαιρα, κουτουκιου για να ειμαι και πιο σαφης, μια νεα γυναικα ειπε κατι σε εναν νεο αντρα το οποιο δεν το ειχε σκεφτει και ακουσει ποτε.

Οταν εκεινος γυρισε και της ειπε οτι γιατι οι γυναικες δεν δινουν ευκαιριες σε αυτους που τους την πεφτουν εκεινη του απαντησε οτι :

Πρεπει να κανεις μια διαλογη. Ξερεις ποσοι ερχονται και μου τη πεφτουν καθε φορα που βγαινω? Ποσοι βλεπω να ενδιαφερονται?
Πρεπει ομως να κανω μια διαλογη. Ενα ξεσκαταρισμα. Γιατι υπαρχουν οντως πολλα σκατα εξω ετσι?

Συμφωνησα μαζι της...δεν εχει αδικο. Υπαρχουν καποιοι "αντρες" που αυτη τη στιγμη φερονται στις γυναικες χυμα και πολυ χυδαια.

Και τελειωνοντας θα ηθελα να δωσω κατι αλλο που ακουσα χτες. Ενα περιστατικο που ειναι για γελια και αυτος που το ειπε αυτο μακαρι να ειναι παντα καλα και με πολλες γκομενες!! :Ρ

Γυναικα στο μπαρ τον κοιταζει επιμονα. Εκεινος λιγο πιο διπλα πινει το ποτο του με τον κολλητο του οταν το παιρνει χαμπαρι. Την κοιταζει λιγο...οταν εκεινη δε κοιταει, και του αρεσει.
Ξαφνικα αποφασιζει να της την πεσει...να της δειξει οτι ναι ρε συ...μου αρεσεις και μενα.

Συνεχιζει κοιτωντας την και οταν τα ματια του επεφταν στα δικα της εκεινη ξαφνικα εβλεπε το ταβανι.
Ξανα....Ξανα το ταβανι.
Αλλη μια.....Ξανα το ταβανι αυτη..

Αφηνει το ποτηρι του κατω, πηγαινει διπλα της και της λεει το εξης:

"Κοπελια, αν γυρισεις ποτε και πεις σε καποιον οτι πεθαναν οι αντρες και γιατι δε σας τη πεφτουν, θα σε γαμησω"

Πηγε παλι πισω στον φιλο του αφηνωντας την να σκεφτεται τη μαλακια που ειχε κανει.

Ξερω πολλες που θα διαβασετε αυτο το ποστ θα πειτε ειναι μαλακας, την εβρισε κτλ....
Κοριτσια....ελεος! Οποτε την κοιταγε αυτη γυρναγε απο την αλλη. Αφου γουσταρε η κοπελα. Οποτε δε κοιταγε αυτος αυτη ελιωνε που τον κοιταζε.

Απο την αλλη..οσες το διαβασετε και παρετε το μαθημα το οτι ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΟΙΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ!

Τοτε........ειμαι μαζι σας! Και ισως αλλαξει και η ζωη ολων μας!
 
posted by Pepito at 6:38 μ.μ. | Permalink |


2 Comments:


  • At Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007 στις 8:17:00 μ.μ. EET, Blogger Λύσιππος

    Το να πας σε bar για ανεύρεση συντρόφου σε κάνει loser. Και περί φίλτρου ο λόγος, ας βάλει μια αγγελία γνωριμίας στα πολλαπλά web sites που επιτρέπουν την επιλογή συντρόφου με βάση πάμπολλα κριτήρια επιτέλους.

     
  • At Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007 στις 9:47:00 μ.μ. EET, Blogger Pepito

    Δε πιστευω πωε γχρειαζεται να πας σε μπαρ για να βρεις συντροφο...μπορεις να τον βρεις και αλλου.

    Οσο για το φιλτρο φιλε μου, θα συμφωνουσα καποτε. Μεχρι που ειδα κατι μαλακες που τη πεφτανε σα ζωα και τις εχουν φοβισει ολες. Γιατι ασχετα με το οτι ναι φταινει και αυτες, ολοι εχουμε ενα μεριδιο σε αυτο το παιχνιδι που λεγεται γνωριμια, ερωτας, φλερτ...
    Σκεψου το!