Καλο-κακο, ασχημο-ομορφο, μερα-νυχτα, ζωη-θανατος, χαρα-λυπη, κλαμα-γελιο....ολα στη ζωη εχουν το αντιθετο εκεινο κομματι που το συμπληρωνει και δινει αξια σε εκεινες τις δυο λεξεις....Pepito-....? Pepito-.....? Μπααα...Μπορει πιο μετα. Αξιζε να δοκιμασω τουλαχιστον!!
Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007
Γυμνες Φωτο...
Οκ.....για πειτε μου σας παρακαλω....υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να βλεπεις την γυναικα της ζωης σου, που αγαπησες καποτε με ολο σου το ειναι, που εκανες ονειρα μαζι της, και για κεινη, να ειναι γυμνη με εναν αλλον αντρα αφου το εχουνε κανει, να χαμογελανε και να φιλιουνται στο φακο???? Α ο τυπος παρεπιπτοντως ειναι κακασχημος. Εχει σημαδια στη μαπα λες και τον εχει πατησει νταλικα!

Παρενθεση....η κοπελα ηταν ηδη χωρισμενη μαζι σου επομενως με το νομο δε σε κερατωσε....
Αλλα ειναι φωτο....

Κατι χειροτερο????
 
posted by Pepito at 10:22 μ.μ. | Permalink |


6 Comments:


  • At Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007 στις 11:54:00 μ.μ. EET, Blogger Ναταλία

    Ουπς...ελπίζω να είναι χιούμορ..... :ο(

     
  • At Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007 στις 12:42:00 π.μ. EET, Blogger cheaptalk

    Φίλε πραγματικά το χειρότερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχολείσαι με το τι κάνει, γιατί αυτή, και καμία, δε τη νοιάζει αντίστοιχα στο ελάχιστο. Σε τέτοιες περιπτώσεις (χωρισμού) η άλλη ή έχει κάποιον ήδη εξασφαλισμένο για τη συνέχεια ή πλακώνουν φίλες και γνωστές να της βρουν κανέναν, την ίδια μέρα κιόλας. Ο κανένας είναι πάντα στα άκρα: εντελώς αγάμητος ή ο γαμιάς της γειτονιάς. Αν δε έχει και πολλές ξέμπαρκες φίλες τότε θα τη βγάζουν και κάθε βράδυ (για να βάζει μέσα και διαφορετικόν :p)

    Αν είναι μόνο φάση σπυριάρη και πάλι καλά να λες. Αλλα οπωσδήποτε σταμάτα να ασχολείσαι. Όλοι λίγο πολύ τα περάσαμε, μια δυο τρεις φορές λες αγάπησα μετά απλά σταματάς να το λες. Δε θυμάμαι ποιος τεράστιος το 'χε πει αλλά η γυναίκα θα σου συγχωρήσει οτιδήποτε εκτός απ' όσα έκανες γι' αυτή. Το να στεναχωριέσαι λοιπόν ακόμα και μετά το χωρισμό δε πρόκειται να στο συγχωρήσει ποτέ, και όσο στεναχωριέσαι τόσο ποτέτερα. Δες το κι έτσι.

     
  • At Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007 στις 1:49:00 π.μ. EET, Blogger Pepito

    Πρωτον δεν ειναι χιουμορ δυστυχως και δευτερον εχεις δικιο cheaplog. Απλα υπαρχουν ωρες που σκεφτομαι συνεχεια την ιδια εικονα και μου ερχεται αναγουλα. Αλλα οκ. Το ξεπερναω. Αυτο που με φοβιζει ειναι αν θα ξανασυμβει κατι τετοιο? Και πως θα ειναι η αντιδραση μου τοτε. Χειροτερη? Καλυτερη?

     
  • At Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007 στις 5:05:00 π.μ. EET, Blogger Λύσιππος

    To δίιιιικανοοο!

     
  • At Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007 στις 4:07:00 μ.μ. EEST, Anonymous Ανώνυμος

    Στη ζωή πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά! Αλλα για να πάμε μπροστά δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω! Οπότε αν ξαναβρεθεί μπροστά σου μια τέτοια φώτο κάνε πως δεν υπήρξε ποτέ για σένα αυτό το άτομο και θα νιώσεις καλύτερα! Αν πάλι θες να τυρανιέσαι έχε την συνέχεια στο μυαλό σου και μην πάψεις να ασχολείσαι μαζί της! Όσο για τον άλλο που είναι δίπλα της και καμαρώνει δείχνει πόσο χαμηλό επίπεδο έχει! Απλά τα πράγματα!: όσο ασχολείσαι μαζί τους τόσο (αξία) τους δίνεις!

     
  • At Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007 στις 6:31:00 μ.μ. EET, Anonymous Ανώνυμος

    πεπιτο καταλαβαίνω πως ένιωσες... Και εγώ είχα ανακαλύψει διάφορα άσχημα στο hi5 για τον πρώην μου και ήμουν πολύ χάλια.Δεν έχω αγαπήσει άλλο άτομο τόσο πολύ.Με πρόδωσε με άσχημο τρόπο.Είπε ότι ήθελε εμπειρίες με άλλες και να κάναμε ελεύθερη σχέση.Προσπαθώ να μην ασχολούμαι μαζί του γιατί το μόνο που καταφέρνω είναι να πληγώνομαι.