Καλο-κακο, ασχημο-ομορφο, μερα-νυχτα, ζωη-θανατος, χαρα-λυπη, κλαμα-γελιο....ολα στη ζωη εχουν το αντιθετο εκεινο κομματι που το συμπληρωνει και δινει αξια σε εκεινες τις δυο λεξεις....Pepito-....? Pepito-.....? Μπααα...Μπορει πιο μετα. Αξιζε να δοκιμασω τουλαχιστον!!
Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2007
Μια.."γυναικα"!
Λιγες μερες λειπουν για την μεγαλη αυτη στιγμη οπου θα κληθω να υπερασπιστω την πατριδα ( ΧΑΧΑΧΑ ειναι για γελια :Ρ ) και ξαφνικα συνειδητοποιεις οτι δε θες να περασουν οι μερες.
Γιατι?
Γιατι πολυ απλα αν και αργα μια γυναικα κυριολεκτικα ηρθε στη ζωη σου. Δεν την εχεις ερωτευτει, δεν την αγαπας, ακομα τουλαχιστον, αλλα βλεπεις απο την πρωτη στιγμη τις διαφορες που εχει απο μια 18χρονη που δε ξερει τι θελει και σε πληγωνει με τα ψεματα και την υποκρισια της.
Απο την αλλη, σου καταρριπτει και ολα αυτα που ελεγες η πιστευες καποτε.
Ο τροπος προσεγγισης, το φλερτ, ολα τα σουξουμουξου θα ειναι διαφορετικα!
Αρχιδια!
Οτι εκανες και παλια, οταν την επεσες στη μικρη, οταν την επεσες στην συνομιλικη σου και ολες τις αλλες που δεν περναγαν την ηλικια σου, αυτο κανεις και τωρα.
Δε λεω, ειναι καλυτερα. Ετσι δεν χρειαζεται να προσαρμοστεις σε κατι καινουριο, αλλα σε κατι διαφορετικο!

Ασε και το αλλο...τελικα ενας καινουριος ερωτας οτι και να ειναι στην αρχη, για οποιοδηποτε λογο και αν εγινε, οπως και να συνεχισει ......ειναι το καταλληλο φαρμακο να φυγει το δηλητηριο που εμεινε απο κατι που σε πληγωσε. Ισως κιολας να ηρεμησεις και να πεις οτι ναι ρε παιδι μου, το επαθα....τι να κανουμε? Προχωραμε μπροστα...και ισως μια μερα...ισως και οχι.

Ενα ειναι σιγουρο....τερμα πια τα : "Δε μπορω γιατι δε μαφηνουν, δε μπορω επειδη δεν εχω ελευθερια, δε μπορω επειδη δεν εχω λεφτα(ενω τα χαλαει σε ρουχα τα μοναδικα λεφτα που εχει! Δεν ειμαι και μαλακας να τη κατηγορησω αν δεν εχει απλα!)"

Αχχ.....τι να πω?
 
posted by Pepito at 2:44 π.μ. | Permalink |


0 Comments: